1. OBLIGACIONS PRÈVIES A L'INICI DEL PROCEDIMENT DE VENDA

Al present document (juntament amb tots els documents en ell esmentats i també disponibles al Lloc Web) s'estableixen les condicions per les quals es regeix la venda de productes i prestació de serveis (d'ara endavant, les ''Condicions Generals de Venda'')a través de la Web www.masbio.net (d'ara endavant, el 'Lloc Web' o la 'Pàgina Web').

Fent una comanda a través de la Pàgina Web el Comprador accepta quedar vinculat per aquestes Condicions Generals de Venda, per les Condicions d'ús del Lloc Web i per la nostra Política de Privacitat i Política de Cookies (d'ara endavant, denominades conjuntament els 'Termes i Condicions'). En cas de no estar d'acord amb totes les Condicions i Polítiques, no has de contractar a través d'aquesta Pàgina Web.

Els Termes i Condicions estan elaborats de conformitat amb la normativa d'aplicació, especialment, d'acord amb l'estipulat en (i) la Llei 34/2002, d'11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, (ii) El Reglament Europeu 679/2016 de Protecció de Dades Personals, (iii) la Llei orgànica 3/2018, de 5 de desembre, de Protecció de Dades Personals i garantia dels drets digitals, (iv) La Llei andorrana 29/2021, del 28 d'octubre, qualificada de Protecció de Dades Personals ("LQPDP”) (v) el Reial decret legislatiu 1/2007, de 16 de novembre, pel qual s'aprova el text refós de la Llei General per la Defensa dels Consumidors i Usuaris i altres lleis complementàries, (vi) la Llei 7/1998, de 13 d'abril, sobre condicions generals de contractació, Llei 13/2013 de 13 de juny de competència efectiva i protecció del consumidor així com, aquella altra que pugui resultar d'aplicació.

Els Termes i Condicions poden ser modificats en qualsevol moment, i és responsabilitat del Comprador revisar-los periòdicament, així com cada vegada que es procedeixi a la contractació de productes i/o serveis. Els Termes i Condicions vigents en el moment d'ús de la Pàgina Web o celebració del Contracte (tal com es defineix més endavant) seran les que resultaran d'aplicació a aquest.

Els Termes i Condicions han estat redactats originalment en espanyol i l'usuari accepta que la versió espanyola dels mateixos prevaldrà sobre qualsevol versió en un altre idioma.

2. DADES IDENTIFICATIVES

Nom de l’empresa: DECOPRO SEVEN HOUSE, SLU

NRT: L-711173-H

Número de comer: 929077M

Domicili: Carrer de la Grau 21, AD500 Andorra la Vella, Andorra

Telèfon: +376 652 802

Correu electrònic: info@masbio.net

3. OBJECTE DEL CONTRATE

Les Empreses ofereixen a través del Lloc Web:

D'una banda, un servei de venda d'una àmplia gamma de productes relacionats amb la alimentació ecològica o productes ecològics que constaran en el detall de la fitxa dels productes oferts a cada moment a través del Lloc Web.

A aquest efecte, la comercialització dels productes i/o serveis a través de la Pàgina Web està destinada exclusivament a consumidors finals, de conformitat amb les disposicions del Reial decret legislatiu 1/2007, de 16 de novembre, pel qual s'aprova el text refós de la Llei General per la Defensa dels Consumidors i Usuaris i altres lleis complementàries (en endavant, el “TRLGDCU”).

Les presents condicions, per tant, tenen per objecte la regulació de les relacions comercials que sorgeixin entre l'Empresa i els Compradors a través del Lloc Web.

4. SOL·LICITUD DE COMPRA / RESERVA ON-LINE

El Comprador declara ser major d'edat, i tenir la capacitat jurídica per efectuar una compra a la Pàgina Web. El Comprador s'obliga a respectar les presents Condicions Generals de Venda.

La compra a través del Lloc Web està disponible per adreces d'enviament de Països de la Unió Europea, així com Països Europeus que no pertanyen a ella. Per la resta dels països, el client haurà de posar-se en contacte amb nosaltres, a través de info@masbio.net o per mitjà del formulari que podran trobar a la web, abans de realitzar qualsevol comanda. Si una compra no pot ser enviada a aquests destins, i el pagament s'hagués efectuat correctament, es notificarà per e-mail i/o per telèfon al Comprador i immediatament se li abonarà la quantitat pagada.

La compra a través de la Pàgina Web també està disponible per Compradors que desitgin recollir la seva compra en una de les nostres botigues físiques.

La compra en línia es fa en diversos passos:

El Comprador ha d'accedir a www.masbio.net i connectar-se a la botiga:

Quan el Comprador hagi trobat el producte que desitja, ha de 'clicar' sobre la imatge per descobrir el producte detalladament i veure la seva fitxa. L'Empresa procurarà que les imatges dels productes disposades a la Pàgina Web identifiquin de manera clara els productes i serveis oferts, sense que pugui responsabilitzar-se de com poden ser interpretats pel Comprador. El Comprador ha de tenir en compte que la imatge dels productes, el nom d'aquests, així com la seva descripció, es pot visualitzar al Lloc Web de manera clara i comprensible pel Comprador. En qualsevol cas, les Empreses del Grup no seran responsables d'aquells canvis sobre els productes que el fabricant no notifiqui a l'Empresa i que pugui afectar la imatge, nom o descripció publicada a la web.

El Comprador que hagi seleccionat un producte podrà veure a la pantalla el producte seleccionat, juntament amb la descripció, informació i preu d'aquest. En aquesta mateixa pantalla, a la seva part inferior, es facilita al Comprador un formulari perquè pugui contactar amb l'Empresa si tingués algun dubte en relació amb el producte. Per enviar el formulari, el Comprador haurà d'escriure el seu nom, primer cognom, una adreça de correu electrònic vàlida i el comentari o dubte que vulgui traslladar a l'Empresa.

Si el Comprador desitja continuar comprant i/o navegant per la botiga en línia, haurà de tancar la finestra clicant a la “X” i a continuació, clicar sobre la fletxa que li permet anar “enrere” per continuar veient els productes.

Si el Comprador desitja afegir el producte al carret haurà de clicar sobre el botó 'Afegir al carret'. El Comprador veurà a la pantalla el/s producte/s que tingui al carret i podrà canviar la quantitat del mateix o eliminar-lo del carret. Si el Comprador desitja finalitzar la compra i validar la seva comanda, haurà de prémer sobre el botó 'Tramitar Comanda'. A la següent pantalla el Comprador haurà d'identificar-se. Si és un Comprador anteriorment registrat, únicament haurà d'introduir el seu correu electrònic i contrasenya, ja que les seves dades personals ja estaran registrades a la nostra base de dades. Si és un nou Comprador, haurà de clicar l'opció de “Nou Client” i emplenar les caselles amb les seves dades personals (email, contrasenya, nom, cognoms, adreça, codi postal, ciutat, país i un telèfon de contacte). El Comprador haurà, a continuació, indicar la forma de pagament. Una vegada realitzada la comanda, rebrà per email el resum d'aquesta.

Cistella:

El Comprador podrà visualitzar el contingut de la cistella fent clic sobre la icona del carret que apareix a la part superior dreta de la Pàgina Web.

Al carret el Comprador podrà visualitzar els productes afegits a la botiga virtual i podrà canviar la quantitat de qualsevol producte o eliminar-lo. El preu s'actualitzarà en conseqüència.

S'adverteix al Comprador que afegir un producte al carret no garanteix la reserva d'aquest. Pot donar-se el cas que un altre client compri el mateix producte mentre el Comprador navega per la Pàgina Web. En cas que desaparegui l'article del carret, significarà que ja no està disponible. Una vegada completat el pagament de la comanda, el producte quedarà reservat al Comprador.

El preu dels productes pot variar en funció de si són productes que es troben rebaixats o promocionats.

Preu:

El preu dels articles afegits i visualitzats al carret sempre estaran subjectes als preus publicats al país on el Comprador visualitzi la Pàgina Web o depenent del país que hagi triat gràcies al selector de països (situat a dalt a la dreta). Cal tenir en compte que els preus poden variar si el Comprador utilitza una xarxa informàtica intermediària en les peticions de recursos del client al servidor.

Mètode de lliurament:

El Comprador ha de triar com vol rebre/recollir la seva comanda al carret. Hi ha dues opcions:

Identifica't:

Si el Comprador és un usuari registrat, ha de clicar a l'opció 'Ja estic registrat' i introduir el seu e-mail i contrasenya.

Si el Comprador és un “Nou Client” haurà d'emplenar les caselles que s'indiquen amb les seves dades personals.

Validació del Carret: Comprovació dels dades del Carret.

Adreça de Lliurament: En iniciar sessió i haver clicat al botó 'Continuar', el Comprador podrà visualitzar totes els seves adreces utilitzades. Una d'elles estarà seleccionada com a favorita, sense perjudici que pugui modificar-la i/o triar una altra direcció prement a 'Editar' o 'Nova direcció'.

Si no has iniciat sessió o bé no estàs registrat com a client, emplena i revisa detingudament les dades del formulari.

Sense perjudici del qual s'estableix a l'inici d'aquest apartat, el Comprador haurà d'indicar el país de destinació de la comanda.

El Comprador podrà canviar l'adreça de lliurament d'un producte o modificar o cancel·lar el mateix sempre que no hagi sortit de les nostres instal·lacions. El Comprador haurà d'indicar el número de comanda i les noves instruccions d’enviament o sol·licitar la seva cancel·lació o modificació. En cas que s'hagués pogut cancel·lar o modificar la comanda, l'Empresa enviarà un email de confirmació al Comprador.

Si la comanda ja hagués estat enviada, el Comprador no podrà modificar l'adreça de lliurament d'aquesta.

Forma de pagament:

Un cop validades les dades, el Comprador ha de prémer el botó 'Continuar' i accedir a la forma de pagament. Actualment, l'Empresa facilita als Compradors les següents formes de pagament:

Targeta de crèdit o dèbit. Per qualsevol import. Només s'accepten les targetes Visa, Mastercard, Visa Electrón i Maestro.

Transferència bancària. Per qualsevol import. En finalitzar la compra, apareixeran els dades per realitzar la transferència. Cal destacar que l'opció de transferència bancària com a forma de pagament no està disponible pel cas de 'Recollir a Andorra'.

Si el Comprador està conforme amb tota la informació de la seva comanda, ha de clicar el botó 'Realitzar Comanda' i clicar sobre el quadrat que s'indica conforme s'accepten les presents Condicions Generals de Venda i la nostra Política de Privacitat.

Pagament:

El Comprador serà redirigit a través d'una connexió segura. Totes les compres que és realitzin a través de la Pàgina Web són 100% segures. Les dades bancàries és remetran als nostres servidors de forma xifrada a través del protocol SSL (Secure Socket Layer) i és transmetran en un entorn totalment segur al nostre banc sense que és registrin en cap moment.

El Comprador haurà d'introduir les seves dades bancàries i, posteriorment, validar la compra.

El Comprador rebrà simultàniament una resposta per part de l'entitat bancària, indicant-li si la seva petició d'autenticació és acceptada o denegada. Si l'autenticació és acceptada, és produirà el càrrec al seu compte. En cas que no existís disponibilitat total dels productes seleccionats, l'Empresa es posarà en contacte amb el Comprador via e-mail i/o telèfon per comunicar-s’ho i procedir a l'abonament parcial, total o canvi d'article.

Si el Comprador desitja tornar a la pàgina principal del Lloc Web ha de prémer l'opció 'A la pàgina principal'. És tancarà la connexió segura i tornarà al Lloc Web.

Una vegada formalitzat el pagament, i finalitzat el procés de compra, el Comprador rebrà un primer e-mail, informant-li que la seva petició de compra ha estat rebuda amb el detall de la compra efectuada.

Seguidament, el Comprador rebrà un segon e-mail informant-li que la comanda ha estat enviada (si està completament confirmat el pagament i la disponibilitat del producte).

El Comprador podrà realitzar el seguiment de la seva comanda a l'enllaç proporcionat a l'e-mail o bé accedint a l'apartat 'Comandes' a la part superior de la Pàgina Web.

La comanda només serà vàlida una vegada el sistema hagi acceptat el pagament a través de la xarxa central d'autoritzacions de targetes bancàries. Les despeses financeres (eventuals despeses bancàries relacionades amb els tipus de canvi, comissions bancàries per operacions de pagament efectuades fora del territori d'emissió de la targeta i altres comissions bancàries) que poguessin resultar dels pagaments amb targeta bancària seran a càrrec del Comprador i és detallaran al desglossament del preu.

En cas de triar la forma de pagament per transferència bancària, hauràs de realitzar una transferència o ingrés en efectiu al número de compte facilitat, indicant a l'assumpte la referència de la teva comanda, tal com s'exposa a la confirmació de la compra. És molt important que indiquis al teu banc que les despeses bancàries per realitzar la transferència corren al teu càrrec.

No és considerarà efectiva la comanda i per tant no s'enviarà el material fins que no tinguem la confirmació de la transferència/ingrés per part de la nostra entitat bancària.

La transferència/ingrés es realitza en un número de compte Andorrà i totes les eventuals comissions de canvi i/o comissions bancàries correran a càrrec del client.

Opció de lliurament per missatgeria:

En aquest cas, el/s nostre(s) servei(s) de missatgeria lliurarà la comanda a l'adreça d'enviament indicada al moment de la compra. En cap cas es realitzen enviaments a apartats de correus, hotels ni bases militars. En tot moment el Comprador podrà fer el seguiment de l'enviament de la seva comanda a través del Lloc Web. La Pàgina Web no ofereix un servei de selecció d'un horari preferent de lliurament. Per tant, si el Comprador no rep cap comunicat del nostre servei de missatgeria, podrà posar-se en contacte amb aquests per acordar qualsevol canvi. A la majoria dels casos, si estàs absent en el primer intent de lliurament a l'adreça d'enviament, el servei de missatgeria dipositarà la teva comanda a l'oficina més pròxima, i enviaran un SMS o email al número de telèfon o correu electrònic facilitats com a mitjans de contacte oferint alternatives de lliurament. Tingues en compte que en aquest cas disposaràs d'un cert nombre de dies (depenent de l'empresa de transport) per recollir la comanda.

El termini estimat de lliurament de la comanda varia segons destí sempre considerant els dies hàbils i que no es vegin afectats per festes locals o nacionals o altres eventualitats:

Andorra: Pels enviaments a Andorra la comanda serà lliurada per una empresa de missatgeria en un termini de lliurament de dos a quatre (2-4) dies hàbils. L'import de l'enviament apareixerà al resum final de la compra, abans de la confirmació de la comanda, depenent de la localitat de l'enviament.

Els terminis de lliurament depenen dels articles que sol·licitis, així com de l'adreça d'enviament, i seran proporcionats durant el procés de compra de manera estimada.

5. DESISTIMENT

D’acord amb les excepcions que preveuen els articles 102 i 103 del Reial Decret Legislatiu 1/2007, de 16 de novembre, pel qual s'aprova el text refós de la Llei General per a la Defensa dels Consumidors i Usuaris i altres lleis complementàries, en virtut dels quals s'estableix que el dret de desistiment no és aplicable als contractes de subministrament de béns confeccionats de conformitat amb les especificacions del consumidor i usuari o clarament personalitzats, o que, per la seva naturalesa, no són aptes per ser retornats o puguin deteriorar o caducar amb rapidesa, SEVEN HOUSE informa l'usuari que no està obligada a enviar al consumidor un document de desistiment perquè pugui revocar la contractació del servei ofert a través del seu web en els terminis legals.

7. PREUS

Els preus fixats a la Pàgina Web s'indiquen incloent els impostos i taxes corresponents a Andorra.

En tot cas, els preus es mostren excloent les despeses d'enviament d'aquestes. Les despeses d'enviament de cada comanda es calculen en funció del pes i les dimensions de la compra, així com de la seva adreça de lliurament. L'import de l'enviament apareixerà al resum final de la compra, abans de la confirmació de la comanda.

L'Empresa es reserva el dret de modificar els preus de venda, podent ser revisats i modificats si les condicions ho requereixen en qualsevol moment sense previ avís.

8.DISPONIBILITAT DELS PRODUCTES I SERVEI D’ATENCIÓ AL CLIENT

Tots els Productes estan subjectes a disponibilitat.

Així mateix, l'Empresa, a partir de la seva sol·licitud de compra efectuada, li facilitarà l'acceptació total o parcial i, conseqüentment, la confirmació o rescissió del contracte de compravenda celebrat com a resultat de la seva comanda.

En cas de no execució de la totalitat o part del contracte per causa imputable a l'Empresa per no trobar-se en estoc tots o algun dels articles contractats ni ser possible obtenir nou estoc del producte en qüestió, l'Empresa t'informarà d'aquesta falta de disponibilitat i et serà reemborsada les quantitats que hagis abonat en virtut d'aquest, sense que pugui derivar-se cap responsabilitat per l'Empresa. Aquestes comunicacions es realitzaran de manera telefònica i/o mitjançant correu electrònic.

En cas d'acceptació de la seva sol·licitud, l'Empresa es compromet a notificar-te l'estat de la comanda, a través de correu electrònic o per via telefònica i/o actualització de la comanda a l'espai personal del Comprador al qual pot accedir clicant 'El meu compte'.

L'Empresa arxivarà el document electrònic en el qual es formalitzi el contracte de compra, i aquest serà accessible a través de l'enllaç 'El meu compte' / 'Comandes'.

9. RECLAMACIONS

L'usuari pot formular una queixa o una reclamació al Servei d'Atenció al Client mitjançant correu electrònic mitjançant l’enviament d’un correu electrònic a info@masbio.net

Nuevo registro de cuenta

¿Ya tienes una cuenta?
Entrar en vez O Restablecer la contraseña